Coilprofil
Tigla Metalica Metigla

REZISTENTA. DURABILITATE. CONFORT.

AVANTAJE ACOPERIS METIGLA

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, granatat de minim 275g/mp, tigla metalica de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.
Tigla metalica are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.
Tigla metalica, Metigla, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 7 culori mate si 16 culori lucioase.
Tinand cont ca tigla metalica se comanda la dimensiunile optime pentru forma acoperisului, montajul tiglei metalice este ca un joc de puzzle intr-un timp foarte scurt.


CARACTERISTICI TEHNICE

Materia prima folosita este de calitate superioara si face parte din clasa otelurilor structurale (oteluri pentru constructii).
Pentru tigla metalica cat si pentru tabla prefaltuita Click si Faltz, se foloseste otel din Clasa S280 GD, cu o rezistenta mecanica foarte buna.
Materia prima folosita de Coilprofil in realizarea produselor rezidentiale respecta normele europene (cu privire la calitatea otelului, la tolerantele la dimensiuni si forma ale materiei prime) in conformitate cu standardele EN 10346 si EN 10143.
Otelul este galvanizat la cald si are o protectie de ZINC de minim 275 g/m2, ce ofera rezistenta la coroziune si odurata de viata, in conditii normale de mediu, de peste 50 ani.
Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar şi stratul exterior de polyester (SP 25 µm sau SPM 35 µm) sau PVDF 25 µm (polifluorura de viniliden), in conformitate cu euronorma EN 10147. La interior tabla are un strat de vopsea polyester sau acrylic de 10 µm.

DATE TEHNICE

Tigla metalica este un produs ale carei caracteristici tehnice si calitati s-au demonstrat in timp.
Produsul este conceput pentru a proteja casa in orice conditii climatice, dar si pentru a desavarsi arhitectura casei.

PROFIL STARSectiune profil