Servicii

REZISTENTA. DURABILITATE. CONFORT.


Servicii

Echipa Cristalin Plus iti pune la dispozitie atat montajul, cat si materialul - tigla metalica de cea mai buna calitate, asigurand in acelasi timp si transportul.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, sa ne pui la dispozitie planurile de invelitoare sau adresa exacta a imobilului.

Noi vom veni la tine, vom face o masuratoare cat mai precisa, urmata de o oferta concreta, perfect potrivita cu nevoile tale.

De ce tigla metalica?

  • Pentru ca intr-adevar reprezinta o solutie optima atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovarea, montarea constand intr-un proces simplu si rapid, demontarea acoperisului vechi nefiind necesara.
  • Pentru ca tratarea suprafetei si profilarea asigura o rezistenta ridicata la intemperii, un grad ridicat de duritate si durabilitate (chiar si a culorii). Varietatea straturilor de protectie aplicate printr-o tehnologie avansata, asigura toate aceste caracteristici.
  • Pentru ca, pe langa proprietatile ei hidrofuge, tigla metalica este o alternativa mult mai convenabila si din punct de vedere estetic, lucru ce nu trebuie trecut cu vederea.
  • Pentru ca rezistenta si greutatea mica fac din tigla metalica concurentul favorit la titlul de cea mai buna invelitoare. Tigla ceramica e grea iar acest lucru aduce dupa sine necesitatea unei capacitati portante mari a sarpantei. Pe un acoperis de 200 mp veti aseza o sarcina de peste 10.000 kg in cazul tiglei ceramice, fata de numai 1 200 in cazul tiglei metalice. Pentru ca structura necesara este usoara, cheltuielile totale ale constructiei sunt foarte mult diminuate.
  • Pentru ca tigla ceramica face ca evacuarea apei de ploaie si zapezii sa fie deifictara, din cauza asperitatilor de pe suprafata materialului. Cu timpul, apar fisuri ce permit infiltrarea apei, accelerand astfel deteriorarea acoperisului. De aceea, trebuie supravegheate periodic, pentru a putea fi inlocuite la timp cele sparte. Acest lucru nu se intampla in cazul tiglei metalice, a carei etanseitate este garantata prin testele efectuate in conditii de clima extreme.
  • Pentru ca tigla metalica presupune costuri mai mici: din cauza consumului mare de energie necesar fabricarii, tigla ceramica duce la costuri mai mari.
  • Si nu in ultimul rand, pentru ca tigla metalica ofera o estetica deosebita, nu necesita cheltuieli de intretinere, nu formeaza muschi si are o longevitate mult mai mare decat tigla ceramica sau tabla zincata. Durata lor de viata poate depasi 50 de ani.
  • Linie profilare tigla metalica