Coilprofil
Tabla Faltuita

REZISTENTA. DURABILITATE. CONFORT.

AVANTAJE ACOPERIS TABLA FALTUITA

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, garantat de minim 275g/mp, tabla faltuita de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de aproximativ 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.
Tabla faltuita are o greutate de ~4kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.
Tabla faltuita, Click sau Faltz, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 7 culori mate si 16 culori lucioase.
Tinand cont ca tabla faltuita se comanda la dimensiunile optime pentru forma acoperisului, montajul tablei faltuite nu este dificil din punct de vedere tehnic si se realizeaza intr-un timp scurt in comparatie cu alte tipuri de acoperis.
Prin dubla faltuire cu tabla prefaltuita Faltz, ceea ce se transpune intr-o rezistenta si protective mai buna a acoperisului.
Unul dintre cele mai mari beneficii ale tablei faltuite este faptul ca se poate monta pe acoperisuri cu pante de minim 4˚.


CARACTERISTICI TEHNICE

Materia prima folosita este de calitate superioara si face parte din clasa otelurilor structurale (oteluri pentru constructii).
Pentru tigla metalica cat si pentru tabla prefaltuita Click si Faltz, se foloseste otel din Clasa S280 GD, cu o rezistenta mecanica foarte buna.
Materia prima folosita de Coilprofil in realizarea produselor rezidentiale respecta normele europene (cu privire la calitatea otelului, la tolerantele la dimensiuni si forma ale materiei prime) in conformitate cu standardele EN 10346 si EN 10143.
Otelul este galvanizat la cald si are o protectie de ZINC de minim 275 g/m2, ce ofera rezistenta la coroziune si odurata de viata, in conditii normale de mediu, de peste 50 ani.
Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar şi stratul exterior de polyester (SP 25 µm sau SPM 35 µm) sau PVDF 25 µm (polifluorura de viniliden), in conformitate cu euronorma EN 10147. La interior tabla are un strat de vopsea polyester sau acrylic de 10 µm.


DIFERENTA DINTRE CLICK SI FALT

Diferenta dintre cele doua variante de tabla perfaltuita: Click si Faltz, consta doar in modalitatea de montare. Din punct de vedere estetic, nu exista nicio diferenta intre cele doua produse. Tabla prefaltuita Click se monteaza prin clipsare, ceea ce se transpune intr-o asamblare rapida, iar tabla prefaltuita Faltz se monteaza prin dubla faltuire, ceea ce inseamna etanseitate foarte buna.