Ruukki Classic

REZISTENTA. DURABILITATE. CONFORT.

RUUKKI CLASSIC

Modelul de acoperis Ruukki Classic este elegant si aminteste de tabla plana falfluita tradiflional, pastrand in acelasi timp aspectul modern si distins, fiind perfect adaptat unei multitudini de stiluri arhitecturale. Reprezinta o alegere excelenta pentru acoperisurile cu panta mica.
Ruukki Classic se distinge prin linii curate, elegante si armonioase, conferind arhitectilor libertate si imaginatie in proiectarea cladirilor rezidentiale. Este un acoperis inteligent prin modul sau constructiv - de exemplu, nu mai sunt necesare suruburi la prinderea de streasina - agreat totodata si de constructori datorita usurintei cu care se monteaza. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea initiala, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.
Este disponibil in 2 variante: neted (Classic SR35-475C) si cu profilatii (Classic SR35-475D). Classic are garantie tehnica 30 ani (Poliester), 50 ani (Pural Matt, Hiarc). Profilul este disponibil cu protectie Poliester, Pural Matt si Hiarc.